Busquem

Busquem. Busquem el dia que res et vagi bé. Busquem perquè ens agafarem de la mà i sortirem a enrriuren’s de la vida. De totes les seves cares. De totes les seves tonteries…

Busquem. Busquem el dia que ho aconsegueixis. El dia que consideraries el més feliç de la teva vida. El dia que ni la tempesta més negra aconsegueixi enfosquir la teva ànima. Busquem perquè ens abraçarem. Ho tindrem tot i cada respiració ens farà tornar a néixer.

Busquem! Busquem quan l’odi i la ràbia inundi les teves venes! Quan no et quedi sang i la teva mirada ho destrueixi tot a cada parpelleig! Busquem! Busquem perquè allà on em trobis cridarem! Cridarem tan fort que l’aire sortirà en forma de foc de dins nostre. Explosionarem en un crit agut i greu a la vegada! Ens entregarem al tot. Ens consumirem en un instant per reaparèixer al següent i consumir-nos de nou. Fins a caure rendits a terra.

Busquem! Busquem quan t’enamoris. Quan s’aturi el temps dins teu i perdis el nord, el sud, l’est i l’oest! Busquem! Busquem perquè llençarem la brujula al mar i la lògica pel barranc. Ens entregarem a tot, amb tot, nuus i desprotegits. Emborratxats de bogeria, mourem el món a la direcció que ens convingui. Amb les nostres mans i el poder de l’amor.

Busquem! Busquem el dia que et sentis sol. Que no trobis el teu lloc. Que no encaixis ni una sola peca del teu puzle… Busquem! Busquem perquè ens despullarem allà on em trobis. Ens despullarem completament i ens estirarem a terra. Les gotes de pluja ens faran sentir vius. El terra ens recordarà d’on venim, on pertanyem i on acabarem. Sentirem ballar cada pèl del nostre cós al ritme del vent… I no ens aixecarem mai més. Trobarem el nostre lloc aquí i ara. Allà més tard, que no deixarà de ser l’aquí en un altre moment.

Busquem! Busquem el dia que l’orgasme pinti de blanc els teus ulls. El dia que et cremi el cor de contenir-te les llàgrimes. El dia que la rutina t’arrossegui per terra. El dia que tot tingui sentit i el dia que dubtis de la teva pròpia existència.

El dia que tots dos, a la vegada, fem l’última inspiració. L’última obertura dels nostres pulmons. L’última mirada. L’últim bateg del nostre cor.

No. No em busquis aquest dia.

No em busquis perquè jo ja hi serè. Sempre hi he estat. I junts, convertirem el nostre últim sospir en un somriure que passarà a la història. Etern. Ens entregarem a la vida mentre l’abandonem. Ens convertirem en aquella fina pols. La mateixa d’on vam venir.

 

Busquem.

 

Busquem perquè, si em busques, ja m’hauràs trobat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.