Slam poetry Figueres 2019 – Bar de la Cate

Figueres era el primer de dos Slams en el mateix cap de setmana i la meva segona participacio en un Slam Poetry.
Si alguna cosa vaig aprendre a la primera, és que saber-se el poema de memòria és condició obligatória si vols que el seu misatge cali en aquells que l’escolten. I tot i alguns instants (o anys) de bloqueig en blanc durant el seu recital, dignes d’un “tierra tragame”, el resultat va acabar resultant més bo del que m’esperava!

Poema recitat primera volta: Riades d’abril.
Riades d’abril és una “oda” al sexe. És tot allò que pots sentir quan aquest no és només físic. Quan aconsegueixes afegir-li aquell ingredient, en el seu punt just. Just perquè no elimini els altres sabors.

Poema recitat segona volta: Blanc.
Segon intent per aquest poema que va expresar molt de mi un any enrrere. L’he volgut repetir per una única raó; Ara el podia recitar de memòria. Podia centrar-me en intentar expresar-lo més que recitar-lo. Volia i podia fer-ho.

El resultat final, sorprententment per mi, va resultar ser la victòria! Moltes gràcies a tots per fer-ho possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.