1er Slam Poetry 2019 – Santa Coloma de Farners

Amb els mateixos poemes que a Figueres i un relat dels mateixos molt més relaxat, emotiu i encertat (des del meu punt de vista), repetia el dia 7 d’Abril a Santa Coloma de Farners, juntament amb alguns companys que també estaven a Figueres.

Santa Coloma sempre ha estat com “casa meva”. I tot i conèixer poca gent, em vaig sentir increïblement còmode amb el públic i tots els participants.

Poema recitat primera volta: Riades d’abril.
Riades d’abril és una “oda” al sexe. És tot allò que pots sentir quan aquest no és només físic. Quan aconsegueixes afegir-li aquell ingredient, en el seu punt just. Just perquè no elimini els altres sabors.

Poema recitat segona volta: Blanc.
Segon intent per aquest poema que va expresar molt de mi un any enrrere. L’he volgut repetir per una única raó; Ara el podia recitar de memòria. Podia centrar-me en intentar expresar-lo més que recitar-lo. Volia i podia fer-ho.

El resultat final tancava un cap de setmana increïble, amb una segona victòria. Tot i que la victòria més real en aquests esdeveniments, és la de sentir l’emoció de compartir poesia. Tant per el que la relata, com pel que pot escoltar-la i sentir-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.